Kul för hela familjen

Det är kul när alla i familjen kan umgås tillsammans och att man inte behöver ha mobilen i handen för att umgås, dieter trevligt och kul när man kan hitta andra sätt att umgås på och det finns vissa saker som är så kul och som man tycker är mysigt att göra tillsammans. Ja det är så kul när det finns sånt som man kan göra och det är ju härligt att göra saker tillsammans som familj. Något som många i familjen brukar tycka om är att bada badtunna tillsammans, det är kul och något som man kan göra för att ha lite mysigt tillsammans.

Kul när alla tycker att det är mysigt 

Ja det vore kul när alla tycker om det och att det är mysigt att göra det tillsammans. Det kanske kan vara ett projekt att skapa ett hem tillsammans och få njuta fullt ut av att göra det tillsammans. Man kan ha det som ett litet projekt och se om det är något som man kan göra tillsammans.

Ja det är mysigt när man kan göra något hemma som man tycker är mysigt och som man göra som gör att det blir ännu mysigare att komma hem. Man vill umgås tillsammans och ha det mysigt tillsammans med alla i familjen. Så det kan vara något som man kan göra och som är spännande att göra tillsammans. Det ära u mysigt att bad badtunna nu på vintern men även på sommaren och på hösten och så vidare. Ja det finns mycket som man kan göra och hitta på och det förstår man ju att det är. Så det är en sak som man kan göra och ha som ett litet projekt tillsammans. Ja det är kul när man har små projekt som man kan göra och hitta på och se hur det blir.